Laden

Over Dominique Sonneveld Photography

altijd opzoek naar inspiratie

Mijn opa is zijn hele leven vakfotograaf geweest in Vlaardingen en had zijn eigen fotowinkel, foto Ronde. Mijn vader liet me vanaf jongs af aan met zijn spiegelreflex m'n gang gaan. In de loop van de tijd is het een grote passie geworden. Ik heb een studio aan huis waar ik vaak portretten schiet en soms fashion shoots doe. Ook fotografeer ik graag buiten en ben ik altijd opzoek naar nieuwe en verrassende locaties. Sinds 2016 fotografeer ik elke editie van de Acoustic Stage waar talentvolle beginnende en bekende artiesten een plaats op het podium krijgen. Muzikanten fotograferen is een vak apart, ik ben altijd opzoek naar het moment en de ziel van de band of artiest. Elke keer is het weer een uitdaging waarbij ik tegelijkertijd mag genieten van muziek. Mooier kan niet toch? In 2017 heb ik besloten om na het afronden van mijn vwo om op de Willem de Kooning fotografie te studeren. Ik wil nog meer leren en opbouwende kritiek krijgen waarmee ik verder kan groeien. En waar kan dat beter dan bij gerenommeerde kunst academie? Ik kijk uit naar de toekomst en hoop nog veel creatieve en mooie beelden te schieten.

Dominique Sonneveld Photography

Foto - Richard Beukelaar

Reviews

Shaquille Warren

Shaquille Warren

Dominique is een super fijne fotografe om mee te werken. Je voelt je als model vrij wel direct op je gemak bij haar. Ze ziet kleine persoonlijke details en durft dat ook uit te spreken. Daarnaast werkt ze samen met je naar het gewenst eind resultaat en laat veel tussen door zien. Super goede ervaring dus!

Elize de jong

Elize de jong

Dominique is een leuke, vrolijke jongedame waarmee je fijn kan samenwerken. Ik ben hartstikke blij met m'n foto's van Dominique, ze zijn mooi bewerkt maar niet te. Ze laat je ook gelijk op je gemak voelen wat voor mij een groot pluspunt is!

Nathalie den Hollander

www.bamboeh.com

Dominique is een geweldige fotografe, ontzettend enthousiast. Ze luistert goed naar de ideeën die je hebt en vult deze aan, ook komt ze zelf met goede nieuwe ideeën en advies. Haar voorbereiding is tot in de puntjes verzorgd; testfoto's, het verzamelen van informatie over locaties, het eventueel aanleveren van modellen enz.
Verder is ze een heel vriendelijk en sociaal persoon. Een samenwerking met Dominique is zeker aan te raden, want ze maakt geweldig mooie foto's

Elize de jong

Verena friederich

 

Hele fijne samenwerking gehad met Dominique. Overleg ging fijn en de shoot zelf liep erg soepel. Heel blij met het eindresultaat.

Instagram

Volg me op instagram voor nieuw werk & behind the scenes foto’s!

Instagram Page